„Танец“ вечерва хуманитарно во Охрид за Трескавец

Вечерва (22 април, понеделник) во организација на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ и Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „Танец“, во Центарот за култура во Охрид, ќе се одржи големиот хуманитарен концерт за собирање средства за обнова на манастирот Трескавец.

Цена на влезниците е 100 денари. Концертот е со почеток во 20:00 часот.

You May Also Like