Мултимедијална македонско – црногорска – хрватска вечер „Културата не зближува“

Музејот на македонската борба и Ансамбл Македонија ќе ја отворат мултимедијалната македонско- црногорска-хрватска вечер со наслов „Културата не зближува“.

Свеченото отворање ќе се одржи на ден 31.05.2019 година (петок) со почеток во 20:00 часот во Музејот на македонската борба.

You May Also Like