Мултимедијална македонско – црногорска – хрватска вечер „Културата не зближува“

Музејот на македонската борба и Ансамбл Македонија ќе ја отворат мултимедијалната македонско- црногорска-хрватска вечер со наслов „Културата не зближува“. Свеченото отворање ќе се одржи

Read more