Гласајте за македонскиот филм „Dogs of War“ кој се натпреварува на Film Convert Competition

Film Convert Competition  e натпревар кој се одржува 6та година по ред. Има околу 700 учесници од целиот свет, а оваа екипа се единствените

Read more