„Љубовџии“ и „Госпоѓа Шамбон“ во Кино Фросина

Вечерва (сабота, 8 декември, 2012) во киното Фросина во рамките на „Неделата на францускиот филм“ ќе бидат прикажани два филма:

Од 20:00 часот се прикажува филмот „Љубовџии“ е од 2009 година, режисер е Раид Сатуф.

О 22:00 часот е филмот „Госпоѓа Шамбон“ од 2009година, во режија на Стефан Бризе.

You May Also Like