„Слугинки“ во Битолски театар

Од денеска (среда, 12 декември) до петок (14 декември) на репертоарот на Народниот театар во Битола од 19:30 часот, ќе е претставата „Слугинки“.

„Слугинки“ е работена по текст на Жан Жене, режијата е на Иван Јерчиќ, а играат: Илина Чоревска, Маја Андоновска и Викторија Степановска.

You May Also Like