Репертоар на кино Милениум

На репертоарот на киното Милениум од денеска до четврток (21 – 27 декември) се следниве наслови:

петок(21.12):
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 –„ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д (премиера)
22:30 – “Паранормална Активност 4”

сабота – (22.12):
11:00 – „ЛЕДЕНО ДОБА – 4“ 3Д
13:00 –  „ЛЕДЕНО ДОБА – 4“ 3Д
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

недела – (23.12):
11:00 – ПРИВАТНА ПРОЕКЦИЈА
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)-Премиера
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

понеделник (24.12) – четврток (27.12):
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
20:00 – „ЖИВОТОТ НА ПИ“ 3Д
22:30 – “Паранормална Активност 4”

You May Also Like