Репертоар на битолскиот театар (12-16 март 2012 година)

Престојнава недела на репертоарот на битолскиот театар ќе може да ги проследите следниве претстави:

12.03.2012  понеделник  19:30 часот
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија:Ненад Витанов

13.03.2012  вторник 19:30 часот
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

14.03.2012 среда  19:30 часот
„Слугинки“ од Жан Жене
режија: Иван Јерчиќ

15.03.2012 четврток  19:30 часот
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија:Александар Исаков

16.03.2012  петок  19:30 часот
„Минхаузен“ од Григориј Горин
режија: Александар Исаков

You May Also Like