Промоција на „Издишки“ од Михаил Ренџов

Во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје денеска (15 мај 2013 година, среда) со почеток во 19.00 часот ќе се одржи промоција на книгата „Издишки“ од Михаил Ренџов.

Промотори ќе бидат Владимир Георгиевски и д-р Виолета Мартиновска. Издавач е „Макавеј“ од Скопје.

You May Also Like