Фестивал на новиот германски филм во Прилеп

Од денеска (четврток, 18 октомври, 2012) па се до сабота (22 октомври) во Центарот за култура „Марко Цепенков“, на сцената 105, ќе се одржи Фестивалот на новиот германски филм.

Отворањето е вечер во 20:00 часот со филмот „Машки срца и голема љубов“

Осмиот Фестивал на новиот германски филм Центарот го организира заедно со Амбасадата на Р. Германија во Македонија и Прокредит Банка.

You May Also Like