Изложба „Скаменети шишарки“ во Охрид

Денеска (вторник, 25 септември, 2012 година) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, ќе биде отворена изложбата „Скаменети шишарки“ од Даниела Илиевска.

Изложбата во салонот на Центарот за култура во Охрид ќе биде отворена во 20:00 часот.

You May Also Like