Изложба на Теофил Дамјановски во Охрид

Денеска (среда, 7 ноември) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид во 19:00 часот ќе биде отворена изложба на Теофил Дамјановски.

Изложбата на Дамјановски која ќе биде отворена во изложбениот салон на Центарот, е со поднаслов „55  творештво“.

You May Also Like