Анимираниот „Гумениот Тарзан“ во Охрид

На кино репертоарот на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид е анимираниот цртан филм “Гумениот Тарзан” – GUMMI T синхронизиран на македонски јазик наменет за најмладите.

Проекциите се секој ден до 22.02.2013 (петок) со почеток во 18.00 часот,

You May Also Like