Холивуд му го сврте грбот на Чарли Шин

Чарли Шин е се помалку баран од продуцентите на филмови и серии, па веќе, не може да плаќа алиментација за четирите деца со двете поранешни сопруги, Дениз Ричардс и Брук Мјулер.

Шин (52), има две ќерки со Ричардс и два сина близнаци со Мјулер, тврди дека не може да најде стабилна работа, оти во повеќе погледи е „ставен на црната листа“ од страна на забавната индустрија.

Освен четирите малолетни деца, Шин има уште една ќерка со неговата девојка од средно, Пола Спирт, со која бил пред повеќе од 30 години.

Во минатото, тој имаше проблеми со дрога, алкохол и проститутки, а пред неколку години лекарите открија и дека е ХИВ позитивен.

Во февруари годинава глумецот стави на продажба неколку од неговите луксузни живеалишта.

You May Also Like