Никој не се журка ко Шекил о’Нил

Еден од најголемите кошаркари на сите времиња, Шекил о’Нил во пракса покажува како се живее и на неполни 50 години.

На музички фестивaл, тој во првите редови ужива, па дури и влезе во „шутка“ со останата публика.

You May Also Like