Деми Ловато во врска со својот партнер-поддржувач од рехабилитацијата

Латино-американската пејачка Деми Ловато е во врска со својот партнер-поддржувач од рехабилитацијата од зависност од дрога, на која таа беше испратена откако се предозира во јули.

Откако излегоа од болница, Ловато и нејзиниот поддржувач Хенри Ливај често беа забележувани заедно на прошетка или на пијачка, па таблоидите постојано шпекулираа дека можеби се во врска.

Деновиве, тоа стана и „официјално“, откако пејачката на Твитер објави заедничка слика на која двајцата вљубени се бакнуваат.

You May Also Like