Деми Ловато во врска со својот партнер-поддржувач од рехабилитацијата

Латино-американската пејачка Деми Ловато е во врска со својот партнер-поддржувач од рехабилитацијата од зависност од дрога, на која таа беше испратена откако се предозира

Read more