Љубов на мачо начин

Телевизиите направија вистински шоу програм од загревањата и најавите пред одреден меч, а Алекс Рид реметењето го крена на уште повисоко ниво. Сакајќи да го напне и понижи својот противник Џејсон Берет, го почести со еден сочен бакнеж, кој нема да биде заборавен.

Како и да е, реметот на Рид влоди со плод. Сознанијата се дека тој во саботата го совлада својот противник Берет. Битно е што се сакаат, нели? 😉

You May Also Like