(фото) Во музејот на Реал Мадрид

Иако e актуелно и на големо се зборува за целосно менување на надворешниот изглед на Сантиаго Бернабеу, храмот на Реал Мадрид, ние ќе се задржиме на еден важен елемент од неговата внатрешност.

Ексклузивни фотографии од музејот на Реал, во поттрибинскиот простор на легендарниот стадион. Искуството на прошетка низ стадионот и музејот ќе ве чини 16 евра.

 

You May Also Like