(видеo) Biting Elbows (Bad Motherfucker) – едноставно генијално

Дека се што е иновативно не доаѓа од Запад, докажува новото видео на Biting Elbows, насловено како Bad Motherfucker, а ни доаѓа од Русија.

Видеото беше објавено вчера (понеделник, 18 март 2013), а до сега е погледнато над половина милион пати на youtube.

Погледнeте го и Вие!

You May Also Like