Сите балкански рап ѕвезди во Скопје истовремено

Ви го најавуваме најголем балкански фестивал под име „Balkan Hip-Hop & R’n’b Fest Vol.1“

Read more

„Ѓубрето“ на Стиховен калибар и К.У.Р.

Како претходница на најновиот (а според негови зборови,  и последниот) албум на Горан

Read more

Дисфилхармонија утре настапува во Белград

Утревечер (четврток, 16.12.2010) скопскиот електронски квартет Дисфилхармонија

Read more