Next Time (Home Session) – Не верувам во тебе (видео)

Некст Тајм во периодот кога музичарите немаат јавни настапи со уште една домашна снимка на хитот од нивните почетоци.

„Не верувам во тебе“ е нумера со која пред 12 години ја градеа својата слава. Сега пораснати, созреани, со чист и прецизен звук, ја воодушевуваат публиката.

Секоја чест дечки!

You May Also Like