Промоција на првиот албум на Кабадајас

Денеска (среда, 12 декември, 2012) во 12:00 часот во ресторанот „Пелистер“ (поранешно Дал Мет Фу) ќе се одржи промоција на првиот албум на групата Кабадајас со наслов „IV“.

На албумот се сместени седум нови композиции. Албумот на Кабадајас се појавува под етикета на Баги Комуникации.

You May Also Like