Најава за „Скопје Плех фестивал“

На 14 септември (петок) со почеток во 18:00 часот на Градската плажа „Камени мост“ ќе се одржи „Скопје плех фестивал“.

На фестивалот со мото „За ќеиф на душата“ ќе настапат: „Чалгии“, Нино Величковски и тамбураши, „Черкези“, „Семка бенд“, „Кинг Аце и весела дружина“, „Кал Бенд“ од Србија.

You May Also Like