Кукурику од Рок Агресори со видео спот

Дефинитивно, најоргиналниот учесник на Евровизискиот избор, секоја година кога настапува. Зоки Агресор покажува дека публиката едноставно сака да се забавува, и дека мораме да го сфатиме овој избор како манифестација на која може да ја покажеме нашата досетливост и креативност, наместо да се трудиме да задоволиме туѓи музички вкусови.

Зоки Агресор едноставно владееше на сцената во Универзалната сала, а и видео записот е приказна за себе.

Спотот е интересен и креативен, и ја прави песната уште по атрактивна. Одлично дело на Александар Ристовски – Принц. Костимите за Розе Трајчевска.

Уживајте и кукурикајте! 😉

You May Also Like