Bernays Propaganda со концерт во Битола

Во организација на Центар за култура-Битола и AKTO Music утре (сабота, 3-ти март 2012 година) концерт ќе одржи познатата група Bernays Propaganda, диџејот Saso Recyd и We pretend home parties.

Настанот започнува во 21:30 часот во Клуб Ресторанот, попознат како Сала за свадби при Центарот за култура Битола.

Автентичниот простор при Центарот за култура не е функционален повеќе од десет години и истиот за голем број генерации има голема емотивна вредност. Токму во тој специфичен и и уникатен простор еден од поомилените македонски бендови BERNAYS PROPAGANDA ќе го промовираат своето најново издание „Играј Слободно“ а свој настап ќе има и SASO RECYD, моментално еден од најактуелните македонски продуценти во светот.

You May Also Like