Традиционална изложба „Жената како симбол и инспирација“

Во ЈУ Дом на култура „Кочо Рацин“, денеска (08 март 2013 година, петок), ќе се одржи традиционалната манифестација „Жената симбол и инспирација“. Станува збор

Read more