„Колектив Зеро“ со изложбата „Зерорендум“ во Демир Хисар

Денес (3 август, петок), со почеток во 20 часот, во Домот на културата во Демир Хисар ќе се отвори изложбата Зерорендум на Колективот Зеро,

Read more