Изложба на Калина Брајковска насловена „Зад виножитото“

За уметничката Калина Брајковска критиката вели дека со радост им пркоси на обликот и формата. Горјан Ѓорѓиев за нејзината поставка „Зад виножитото“ ќе рече

Read more