Возобновување на „Поткозјачки литературни средби“

Во петок, 26 октомври, во 19.00 часот во Занатскиот дом во Куманово ќе се возобнови манифестацијата „Поткозјачки литературни средби“. Настапуваат писатели од Скопје и

Read more