Проекции на „Трето полувреме“ на УГД во Штип

Македонскиот кандидат за Оскар, филмот „Трето полувреме“ во режија на Дарко Митревски почнувајќи од утре (четврток, 8 ноември) ќе се прикажува во Мултимедијалниот центар

Read more