Зоран Пејковски со „Убавите жени“, добитник на наградата „Ацо Шопов“ за 2022 година

Зоран Пејковски за поетската книга „Убавите жени” ја доби наградата „Ацо Шопов” за 2022-ра година, која Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ) ја доделува

Read more