Претставување на Пијанечкиот фолклор пред словенечката публика

Фолклорната група при Центарот за култура „Никола Јонков Вапцаров“’ од Делчево е во Словенија каде до 9 октомври ќе учествува на фестивал во градот Вранско.

Read more