Поетесата Снежана Стојчевска на фестивал во Бања Лука

Поетеса Снежана Стојчевска е единствениот претставник од Македонија на 3-те Меѓународни книжевни средби во Бања Лука, што се во организација на Здружението на книжевници

Read more