Ретроспективна изложба на Теофил Шулајковски Тофе во Чифте амам

Во вторник (15 ноември 2022) во Националната галерија, во објектот Чифте амам, со почеток во 20 часот, ќе се отвори Ретроспективната изложба на Теофил

Read more