Изложба на театарски плакат од Стојанче Величковски

Во Националната установа Центар за култура, Крива Паланка викендов беше отворена ретроспективната изложба на театарски плакат и фотографии од Меѓународниот театарски фестивал св.Јоаким Осоговски.

Read more