„Светот на Биби од А до Ш“ – најдобро илустрирана книга или сликовница помеѓу два саема

Сликовницата „Светот на Биби од А до Ш“ ја доби наградата за најдобро илустрирана книга или сликовница меѓу двата саеми, која ја додели Здружението

Read more

„Нетфликс“, „Дримворкс“, „Картун нетворк“ се запознаа со „Светот на Биби“

Проектот „Светот на Биби“ беше промовиран на „Кидскрин самит“, најголемиот настан посветен на детската забавна индустрија во САД, а се одржа во Мајами, Флорида.

Read more