„Светот на Биби од А до Ш“ – најдобро илустрирана книга или сликовница помеѓу два саема

Сликовницата „Светот на Биби од А до Ш“ ја доби наградата за најдобро илустрирана книга или сликовница меѓу двата саеми, која ја додели Здружението

Read more