„Нетфликс“, „Дримворкс“, „Картун нетворк“ се запознаа со „Светот на Биби“

Проектот „Светот на Биби“ беше промовиран на „Кидскрин самит“, најголемиот настан посветен на детската забавна индустрија во САД, а се одржа во Мајами, Флорида.

Read more