Отворени музичките вечери на Струмица опен фестивал

Со концерт на Камерниот оркестар на Битола синоќа (петок, 10 август) во Струмица беа отворени музичките вечери на седмото издание на Струмица опен фестивал.

Read more

Струмица опен фестивал до 19 август

Почнувајќи од денес до 19 август Струмица ќе живее во ритамот на седмото издание на Струмица опен фестивал. На уникатните сцени на отворено ќе

Read more