Изложба на уметникот Стефан Хаџи-Николов

На програмата на фестивалот денеска (петок, 19 јули) е и изложбата на уметникот Стефан Хаџи-Николов, зад кој стојат 75 самостојни изложби во Скопје, Охрид,

Read more