Сликарската династија Стадим во НЛБ Галерија

Минатата недела во НЛБ Галерија (ул.Мајка Тереза 1, Скопје), беше отворена изложбата на Сликарската династија Стадим (семејство Димитрови). Навистина е ретка е можноста на

Read more