Цвеќе пред Спомен-домот на браќа Миладиновци во Струга

Делегации на Општина Струга и на Фестивалот „Струшки вечери позијата“ утрово пред Спомен-домот на браќата Миладиновци во Струга, положија свежо цвеќе  во знак на

Read more