Јавен повик за избор на предлог концепти на Фестивалот “SKOPJE LIGHT FESTIVAL 2022”

Фестивалот на светлината – SKOPJE LIGHT FESTIVAL e културно-општествен настан на кој уметниците преку најразлични светлосни инсталации и видео проекции поставени на различни локации

Read more