(видео) Прекрасна изведба на Сербез Донка на Благој Ламњов и Симфонискиот оркестар на Норчепинг

Изведба која ќе направи да ви затрепери срцето, ќе го направи горд секој Македонец и искрен почитувач на убавата песна.  Во изведба на

Read more

Најголемото место за состаноци за нордиски ентериер

Формекс започна во 1960 година и се организира двапати годишно, 3-та недела во јануари и 34-та недела во август. Формекс има околу 800 изложувачи

Read more

Перформанси на шведски уметници во Охрид

Денеска (понеделник, 12 август) во 20:00 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, со свој перформанс ќе се претстават група шведски уметници

Read more