Изложбата „ГРАНИЦИ“ на Шќипе Мехмети и Дита Старова Ќерими во Галерија Gentinetta во Цирих

Изложбата „ГРАНИЦИ“ на Шќипе Мехмети и Дита Старова Ќерими во Галерија Gentinetta во Цирих, во Швајцарија, ќе биде изложена од 21 ноември – 4

Read more

Изложба „Граници“ на Дита Старова Ќерими и Шкипе Мехмети во галерија КО-РА

Изложбата на двете уметници (Дита Старова Ќерими и Шкипе Мехмети) ќе биде поставена во галеријата „КО-РА“ во ЈУ Дом на култура „Кочо Рацин“ -Скопје

Read more