Државниот балет на мраз од Санкт Петербург ќе гостува во Скопје

Државниот балет на мраз од Санкт Петербург со претставата „Заспаната убавица“ на Чајковски на 1 декември ќе гостува во Македонската опера и балет. Рускиот

Read more