Дени де Вито на фестивал во Шпанија со награда за животно дело

Американскиот актер Дени де Вито е добитник на наградата за животно дело на меѓународниот филмски фестивал во Сан Себастијан, а наградата му беше доделена

Read more

Стефан Марковски на книжевна резиденција во шпанскиот Сан Себастијан

Македонскиот писател Стефан Марковски е македонски претставник на годинешното издание на програмата Other words во шпанскиот град Сан Себастијан во периодот од 10 август

Read more