Стефан Марковски на книжевна резиденција во шпанскиот Сан Себастијан

Македонскиот писател Стефан Марковски е македонски претставник на годинешното издание на програмата Other words во шпанскиот град Сан Себастијан во периодот од 10 август

Read more