Изведба на балетската претстава „Самсон и Далила“

Во деновите на љубовта, Македонската опера и балет ве кани да уживате во приказната што на сцената ги носи страста, заведувањето, предавството и смртта.

Read more

Балетот „Самсон и Далила“ во МОБ

Во Македонската опера и балет вечерва (вторник, 15 јануари) од 20 часот ќе биде изведена балетската претстава „Самсон и Далила“ на музика на Камиј

Read more